AkreP-35 Admin
Mesaj Sayısı : 240 Yaş : 30 Nerden : Cehennemin Dıbınden İş/Hobiler : hacker,rapcı Lakap : F3yZ0o0o Kayıt tarihi : 27/10/08
| Konu: HasreT SıırlerI-1 Cuma Ekim 31, 2008 1:12 pm | |
| Duman EttıN HİÇ BÖYLE OLMADIM Kİ? OLSAM DA SEVMEDİM Kİ? SEN BENİ DUMAN ETTİN HELLAL SANA. Doğan güneş artık sensin, Her bahar çiçeğimsin, Tanrıdan tek dileğimsin helal sana, Görür görmez vurdu beni, O an zaman durdu sanki, Saplandın sol yanıma hançer gibi, İsmini unutmak zor deyil, Zor olan o eşsiz o sessiz o derin ah aah aaah (AH O GÖZLERİN) - - - IkI AyrI SevgılI Güzeldi,bir ask yasadik seninle sevgilim Her gecen ani dolu dolu sevgi ile Sular gibi costuk akan damarlarimizdan Kalbimize biriktik,tastik sevincle gözlerimizden!
Zamansiz bir rüzgar esti icimizde birden Aldi seni benden,beni senden savurdu uzaklara Atti gelemiyecegimiz diyarlara ayri ayri bizi Caresizligin kollarinda sende aci,bende keder!
Bitmez ve ölmez sandigimiz askti bizimkisi Ne oldugunu anlamadan bitiverdi simdi Yemin etmistik,agaclara yazmistik adimizi Kuslar sahidimizdi oysa,simdi hüzünlü iki ayri sevgili! - - - KerkuK AgıdI Dün gece senin için ağladım, Şanlı Kerkük, Kanlı Kerkük.
Dün gece seni dinledim, Yüreğinden, Küleğinden. Hoyratlarda dinledim seni, Divan makamı türkülerden.
Gönlümden Kerkük geçer, Gönlüme düşer sızısı, Yokluğun, Çöle inen bir soğuk damla gibi.
Hoyrat geçer Kerkük’ten, At geçer, Fırat geçer, Yaşanmamış dizi dizi hayat geçer.
Dün gece seni andım,sana ağladım. Ben Kerkük oldum, Kerkük ben oldu. Kerkük’e kan, Yüreğime hasret doldu. | |
|