AkreP-35 Admin
Mesaj Sayısı : 240 Yaş : 30 Nerden : Cehennemin Dıbınden İş/Hobiler : hacker,rapcı Lakap : F3yZ0o0o Kayıt tarihi : 27/10/08
| Konu: -Bilmeceler- Cuma Ekim 31, 2008 4:32 pm | |
| -Çıt çıt çalışır Kurulunca bağrışır Cevp--->Çalar saat -Fırında pişer Mideye düşer Cevp--->ekmek -Yedim yeşil bir külâh Ağzım yandı ah ah ah Cevp--->Biber -Ay var iken çıkarlar Güneş var iken kaçarlar Cevp--->yıldızlar -Gökten yağar kar değil Ses çıkarır taş değil Yuvarlaktır top değil Bilin bakalım bu nedir? Cevp--->dolu -Pişirirsen aş olur Pişirmezsen kuş olur Cevp--->yumurta -Ufacık bir top İçini açtım bin top Yemeye doyamadım Ağzıma attım hop hop Cevp--->nar -Gökte durur paslanmaz Suya düşer ıslanmaz Cevp--->gunes -Bulutlardan süzülür İnci gibi dizilir Çamur olur ezilir Bilin bakalım bu nedir? Cevp--->yagmur -Dumanı tüter İsterse gider Balık değildir Denizde yüzer Cevp--->gemi -İki kapaklı, çok yapraklı İçinde bilgi saklı Cevp--->kıtap -Pamuk gibi tüyleri Havucu koparır dişleri Kulakları duyar her sesi Hızla çıkar tepeyi Cevp--->tavsan -Ayakları kürekli Ne kadar da yürekli Suda gider bir gemi Cevp--->ordek -Hem denizde hem karada Evini taşır sırtında Cevp--->kaplumbaga -Kocaman kanatlı Şimdi yerden kalktı Cevp--->ucak -Gece olur yakarız Gündüz olur kapatırız Cevp--->lamba -Bize ışık verir Daha sonra erir Cevp--->mum | |
|