AkreP-35 Admin
Mesaj Sayısı : 240 Yaş : 30 Nerden : Cehennemin Dıbınden İş/Hobiler : hacker,rapcı Lakap : F3yZ0o0o Kayıt tarihi : 27/10/08
| Konu: Soguk Esprıler-1 Cuma Ekim 31, 2008 4:39 pm | |
| Plaja gittiğinizde deniz dalgalı ise; "Önemli değil, Zaten bizde dalga geçmeye gelmiştik."
Bir kadınla öpüşürken görenlere; "Yanlış anlamayın yeni verdiğim rujun kaliteli olup olmadığını test ediyordum."
Bir kadın elbisesini arkadaşınıza verip "Şunun içini doldurup bana getirsene."
Artist olmaktan söz açıldığında; "Ben bir kız tanıyorum. Beş sene önce bir rejisörden film teklifi alıştı. şimdi dör yaşında bir oğlu var."
Hastanede röntgen filminiz çekilmeden önce; "Biraz izin verinde saçlarımı düzelteyim."
Bir futbol hakemi arkadaşınıza "Yaşıtların iş güç sahibi oldu sen hala ağzında düdük, kısa pantolonunla koşturup duruyorsun.
İçki içmenizin sebebini soranlara; "Alkolik olduğumu unutmak için içiyorum."
Sizi bir yerden tanıyorum diyen birine; "Olabilir. Oraya arasıra giderdim."
Bir koltukta oturan iki arkadaşınıza; "Bir koltuğa iki karpuz sığmaz derler ama, siz iki kelek iyi sığmışsınız."
Avdan döndüğünüzde bir şey vurup vurmadığınızı soranlara; "Vurmadım ama en az otuztanesini yaraladım."
En çok hangi hayvanı sevdiğinizi sorduklarında; "Kızarmış tavuğu."
İçki içmekten söz açıldığında; "Ben şimdiye kadar ağzıma bir kadeh içki koymadım. içtiğim zaman en az beş kadeh içerim."
Su içen hamile bir kadına; "Aman sakın fazla içmeyin. Karnınızdaki bebek yüzme bilmiyor olabilir."
İş yerinizden söz açıldığında; "Bizim patron bu yakınlarda babamla tanıştı herhalde. şimdiye kadar bana hep 'Eşek' derdi. Dün 'Eşekoğlueşek' dedi."
Dekolte giyen bir bayan için; "Çok samimi bir kadın. Baksanıza hiç gizlisi yok."
Futbol oynamaktan söz açıldığında; "Benim futbol oynadığım zamanlarda bizim mahallenin takımı, karşı mahallenin takımını her zaman yenerdi. Ben karşı mahallenin kalecisiydim."
Arkadaş sohbetinde; "Bugün görünmez bir kazaya şahit oldum." deyip, nasıl olduğunu soranlara "Görünmez bir kaza olduğu için pek iyi göremedim."
Saati soran birine; "21.Yüzyıla 5 var."
Morali bozuk bir arkadaşınıza takılmak istediğinizde; "İntihat etmeyi düşünüyorsan biraz çabuk karar ver. Gazetelerin akşam baskısına ancak yetişirsin."
Öpüşen bir çift gördüğünüzde; "Heralde kız oğlanın çikletini çaldı. Oğlan da çikleti geri almaya çalışıyor."
Ne iş yaptığınızı sorduklarında; "Bir sirkte aslanın ön ayakları rolünü oynuyorum."
Cimri birimden bahsederken "Arkadaşlarla lokontoya gidip de, hesap ödeme zamanı geldiğinde elini cebine atan ilk o olur." deyip eklemek "Ve elini oradan çıkarmaz."
Size yiyecek bir şey ikram edildiğinde;”İyimser bir midem, karamsar da bir sindirim sistemim var. Alayım mı, almayayım mı bilemiyorum.”
Tüysüz birine;”Berber sana ‘Saç mı Sakal mı?’ diye sorduğunda her halde ‘Tüy’ diye cevap veriyorsundur.”
Lokantada “imam bayıldı” yemeği istediğinizde garsona;”Bana bir porsiyon ‘İmam fenalık geçirdi’ getirir misin?”
Borç para isteyenlere;”Babamdan bana miras kalan tek şey para. Onun için hatırası var, veremem.”
Bir erkeğin arkadaş sohbetinde;”Son sevdiğim patavatsızlığım yüzünden beni terk etti.” Deyip eklemek, ”Geçenlerde çoraplarının buruşuk olduğunu söylemiştim. Meğerse o gün çorapsızmış.”
Karakola düşmekten söz açıldığında;”Hayatımda bir kez çalmaktan karakola düştüm.” Deyip eklemek, ”Arkadaşlarla felekten bir gece çalmıştık.”
| |
|
pessimistboy35
Mesaj Sayısı : 11 Yaş : 29 Nerden : obur dunya Kayıt tarihi : 31/10/08
| Konu: Geri: Soguk Esprıler-1 Çarş. Kas. 12, 2008 5:28 pm | |
| tşkler iyi paylaşım zehirledin beni:D | |
|